Caloric Restriction: The 5 Days of Lucia

Kaloriebegrænsning: De 5 dage af Lucia

Når det kommer til at beskæftige sig med noget nyt, er tvivlen og spørgsmålene, der opstår, talrige og kommer ofte med en form for skepsis. For at fjerne disse tvivl, i det mindste delvist, kunne det være nyttigt at fortælle dig min personlige erfaring. Lucia, er en 36-årig hjemmegående og fuldtidsmor, hun deler med os sin egen oplevelse af de 5 dages kaloriebegrænsning leveret af ProLon's Fasting Mimicking Diet (FMD)!

Lucia, hvordan vidste du Pr. Longo?

"Jeg var derhjemme og zappede på tv, da et interview kørte på en kanal i programmet" le Iene"fangede min opmærksomhed.
De talte om en bestemt 5-dages diæt designet af en videnskabsmand. Før den tid havde jeg aldrig hørt om professor Longo. Så, fascineret af emnet, der blev behandlet i dette berømte interview, lavede jeg noget research. Efter at have fået mere information og forstået, at det ikke handlede om en almindelig slankekur, besluttede jeg at kontakte dig.’’

Er det første gang, du har været på en kaloriebegrænsning?

"Tidligere fulgte jeg diæter, der havde til formål at tabe mig. En af grundene til, at jeg besluttede mig for at følge denne type diættilgang, er netop, fordi den har et meget andet formål. Jeg har haft tarmproblemer i halvandet år. Mad intolerance har fået mig til at udelukke visse typer mad, og jeg må indrømme, at det har været hårdt for mig, fordi jeg er en "hjertelig spise". , "hvorfor ikke prøve det".

Havde du særligt svært ved at følge diæten med sættet?

"Nej, jeg må sige, at det er nemt at bruge. Det var præcis, hvad jeg ledte efter: noget skematisk, der dikterede, hvad man skulle gøre og hvordan. Selvfølgelig er tankegangen vigtigt, men at have noget struktureret dag efter dag er en grundlæggende hjælp!"

Beskriv os venligst de 5 dage

"Den første dag følte jeg ikke noget særligt, den 2., 3. og 4. havde jeg en mærkelig hovedpine, men intet uudholdeligt, jeg ved det ikke, jeg ville definere det mere som en "træthedsfølelse". de første nætter var jeg lidt træt. Den sidste dag havde jeg nogle problemer med at spise præparaterne, men kun for en smagssag!”

Har du været meget sulten i løbet af de 5 dage?

"Helt ærligt, ikke om dagen. Kun om aftenen var jeg lidt sulten, især når jeg skulle lave mad til min familie, det er meget svært at modstå fristelserne, men heldigvis var ønsket om at følge dette program nøjere og Jeg gav ikke op."

I betragtning af at det er meget subjektivt, hvilke er de præparater, du har sat mest pris på blandt alle præparaterne?

"Barerne og oliven var meget velsmagende, men det, jeg kunne lide mest, var minestrone, en god smag, vil jeg sige!"

Hvad kunne du ikke lide?

"Tomatsuppen, på den femte dag kunne jeg ikke sætte pris på smagen. Jeg kunne heller ikke lide grønkålskrakkeren."

Lad os tale om resultaterne:

"Den første åbenlyse faktor er faldet i abdominalomkredsen. Jeg har tabt mig mere eller mindre 2 kg. Desuden føler du dig mere energisk, og din evne til at fokusere ser ud til at være blevet meget bedre. Jeg havde også et positivt udbytte i min dagligdag. Lad mig forklare, før jeg ikke kunne lide grøntsager, og jeg ikke drak væsker i løbet af dagen, nu har jeg integrerede grøntsager, og jeg drikker mindst 1,5 liter vand i løbet af dagen".

Hvad er der med de problemer, du nævnte i begyndelsen af ​​interviewet?

"Det var det mest overraskende resultat. Siden jeg startede denne slankekur, har jeg ikke mere tarmproblemer, jeg kan endelig spise mejeriprodukter, jeg ved ikke, hvad det er for en sammenhæng, men jeg er meget begejstret. I januar kl. Juleferie, jeg vil absolut gøre det igen!"

Tre adjektiver til at beskrive den fastende efterlignende diæt

  • Overraskende
  • Nyttig
  • Godt studeret

Følg os på vores Facebook-side @ ProLon.Europe!

Find ud af, om ProLon® er det rigtige for dig!


Efterlad en kommentar