Extending Life thanks to a diet: My feedback on the FMD Prolon Kit

Forlængelse af livet takket være en diæt: Min feedback på MKS Prolon Kit

Forlængelse af livet gennem en diæt: Annas direkte feedback, som prøvede Prolon-sættet og opdagede fordelene ved faste-lignende diæt.

"Jeg kan huske, at jeg kom hjem efter en lang arbejdsdag, jeg ville slappe af i sofaen og se tv. Samme aften blev der sendt et nyt afsnit af tv-programmet "le Iene". Mens jeg skrev en e-mail, var det næsten aldrig muligt at afbryde forbindelsen helt, at tv-showet blev sendt om "hvordan man forlænger livet gennem kosten".

Jeg indrømmer, at jeg blev overrasket over at høre ordet diæt, fordi jeg for nylig, efter at have besluttet at stoppe med at ryge, blev ført til at bruge mad som et lindrende middel for at undgå at tænke over det. Resultatet? Jeg tog lidt på! ".

"Da programmet var i gang, indså jeg, at det ikke handlede om den almindelige slankekur. Professor Longo (som jeg aldrig havde hørt om før) interviewet af Nadia Toffa, forklarede, at "at forlænge livet gennem kosten" var muligt. Det, der slog mig mest var den absolutte revision af konceptet "kaloriebegrænsning" samt Nadias entusiasme og tilfredshed med at bruge denne 5-dages MKS-sæt.

Forlængelse af livet med MKS-diæt

Da interviewet var slut (Klik her for at se videoen ), så jeg op for at finde ud af, hvordan det er muligt at "forlænge livet" takket være professor Longos videnskabelige forskningsbaserede kost. Dagen efter købte jeg bogen "The diet of longevity", hvori videnskabsmanden systematisk fortalte om de undersøgelser, han udførte. I de følgende måneder fulgte jeg DL-kuren (longevity diet) og tabte mange af de ophobede kilo, samt en positiv følelse af velvære.

Drevet af de positive effekter blev jeg overbevist om at købe Prolon-sættet, som også fås i den glutenfri version, fordi jeg er cøliaki. Jeg indrømmer, at jeg har lagt den skepsis til side, der generelt kendetegner mig, jeg troede ikke, det var muligt at forlænge livet gennem en diæt, men hvis jeg besluttede at gå denne vej, er det frem for alt, fordi jeg ifølge den udførte forskning forstod, at det handlede om et seriøst program, videnskabeligt bevist”.

Sådan startede mine 5 dage!

Extending Life, fordelene ved Prolon-diæten

"I begyndelsen var jeg lidt bekymret på grund af mine meget intense rytmer, som jeg troede kunne have været en hindring: Jeg bor i Genova, men jeg arbejder i Milano, og jeg er den typiske" pendler "der står op hver dag kl. 6 og vender tilbage kl. 21.30. Det var faktisk enklere, end jeg troede! Præparaterne i sættet er næsten alle klar til brug, så de er ekstremt praktiske.

Derudover havde jeg ikke forventet, at frysetørrede produkter ville smage lige så godt! Jeg kunne også godt tænke mig at finde nogle af dem i butikkerne, for eksempel quinoasuppe og grønkålsknæk. "

Hvordan forlænger man livet med Prolon? Jeg fortæller dig:

"En super positiv oplevelse: meget energi, intet tab af styrke. Du indser, at du ikke har brug for alle de kalorier, vi normalt introducerer i kroppen, for at leve og have det godt. Jeg var ikke sulten. Jeg forventede problemer med forstoppelse, måske fordi jeg troede, at kalorieindtaget ikke garanterede en normal fysiologisk proces, men det var det ikke.

Min abdominale omkreds er faldet yderligere, og mit blodtryk er generelt forbedret. Et andet interessant aspekt er, at ofte lider af cervikal bihulebetændelse og rygsmerter, efter 5 dage, faldt hyppigheden af ​​begge symptomer manifesteret. Jeg ved ikke, om denne gavnlige effekt kan findes i kosten, men det er bestemt et aspekt, der ikke skal undervurderes.

Kort sagt havde jeg en følelse af generel velvære, der dækkede forskellige aspekter: fra den lysere hud til følelsen af ​​lethed og fysisk effektivitet, fra en større evne til skabelse og koncentration til det gode humør”.

Hvad er ændret efter MKS?

"Efter 5 dage fortsatte ønsket om at få en stadig mere sund livsstil, og jeg besluttede mig for fuldt ud at overholde reglerne for diæten for lang levetid. Jeg havde allerede startet en overvejende vegetarisk kost før, og foretrak de plantebaserede proteiner frem for animalske proteiner; jeg også reduceret ost Takket være MKS fik jeg en god bekræftelse på, hvorfor jeg havde det bedre.

Hertil kommer den anden bog "Ved bordet af lang levetid", som indeholder mange opskrifter fra Middelhavets kulinariske tradition. Vi indser straks, hvordan vi uden store anstrengelser kan opfylde målet om sundhed og lang levetid ved at respektere vores bedsteforældres madtraditioner. Jeg synes, det er en vidunderlig besked!

"Livsforlængelse gennem diæt" er derfor muligt. Jeg anbefaler personligt Fasting Mimicking Diet, uden tvivl, fordi, som jeg sagde før, de gavnlige virkninger er indlysende, og det er betryggende, at alt er baseret på videnskabelige data".

Artikel skrevet af: Francesca Florenzo


Efterlad en kommentar