My experience with the PROLON kit

Min erfaring med PROLON-sættet

Min erfaring med PROLON-sættet

Francesco Scarparo, 62, fra Brindisi, er ejer af en sportsbutik. For halvandet år siden hørte han om The Fasting Mimicking Diet foreslået af professor Valter Longo via to klienter. Interessant besluttede han sig for at vide mere om det, og tog således en ernæringsvej, der omfavnede principperne for Longevity Diet, først med en "gør-det-selv"-metode, derefter valgte han en nemmere og sikrere tilgang med ProLon-sættet af Fasting Mimicking Diet.

Faste-Efterligning-Diæt

 1. Du nyder godt helbred. Hvad fik dig til at adoptere Pr. Longos vision?

Faktisk kendte jeg ikke professoren. To af mine klienter fortalte mig om det. Da min søster også begyndte at følge de principper, som blev fremmet af sidstnævnte, besluttede jeg at lære om de mange videnskabelige undersøgelser, og jeg sagde til mig selv: "Hvorfor ikke at prøve". Det, der imponerede mig mest, var ideen om kostundervisning samt den potentielle effekt af celleregenerering gennem ernæring. Jeg tror, ​​det er vigtigt at følge en ordentlig afbalanceret kost, især i dag, vi spiser alt, og vi gør det på en tilfældig måde, uden at tænke på de konsekvenser, der kan være skadelige for vores helbred.

 1. Hvorfor besluttede du dig for at købe ProLon-sættet?

Med mit arbejde er jeg ofte væk hjemmefra. Jeg havde brug for noget let og klar til brug, men jeg ønskede at følge denne vej med en videnskabeligt bevist og klinisk sikker metode, der ikke ville kompromittere mit helbred, samtidig med at jeg sikrede de ønskede effekter. Derfor besluttede jeg at købe Prolon-sættet.

 1. Beskriv dine 5 dages slankekure ... Opstod du nogle særlige vanskeligheder.

Egentlig er jeg ikke stødt på særlige vanskeligheder; forberedelserne er struktureret på en overskuelig og enkel måde for hver dag. På den fysiske side havde jeg først på tredjedagen lidt hovedpine, men ellers fik jeg ingen bivirkninger.

 1. Hvad var fordelene?

Vægttab er den mindst vigtige faktor, med en MKS-cyklus; Jeg tabte mig omkring 4,2 kg / 4,3 kg. Jeg har altid været en person med et svagt immunforsvar, den slags person, der let bliver syg. Jeg har ikke været syg i halvandet år, det vil sige, siden jeg har været på denne diæt, har min kropstemperatur stabiliseret sig. Desuden overvågede jeg konstant mit blodtryk og min puls hver dag, og der var betydelige resultater!

 1. Hvad er resultaterne?

Før jeg gjorde MKS, tog jeg en halv pille for at holde mit blodtryk under kontrol, men nu tager jeg det ikke mere! Derudover overvågede jeg altid min puls, som lå omkring 75/70 BPM, mens den nu i hvile er omkring 50/52 BPM. Desuden er mental klarhed og koncentration forbedret selv efter afslutningen af ​​cyklussen.

 1. Dyrker du nogen form for sport?

Jeg har altid været atletisk, men jeg bemærker bedre fysiske præstationer. Desuden ser stofskiftet ud til at være accelereret, for eksempel hvis jeg før plejede at forbrænde for 1000 kcal på en time, på samme tid, nu forbrænder jeg 2000 kcal!

 1. Hvad kunne du lide ved sættet, og hvad ville du ændre?

Samlet set har forskellige fødevarer gode smage. Jeg kunne især godt lide valnød bar; jeg ville dog ændre tomatsuppen.

 1. Den fastende efterlignende diæt beskrevet med 3 ord

 • Funktionel
 • Godt undersøgt
 • Regenerativ
 1. Vil du anbefale det? Og hvad med de mest skeptiske mennesker

Jeg vil absolut anbefale det, og for at være ærlig gør jeg det allerede, for i min personlige erfaring fandt jeg kun positive noter. Jeg vil også gerne tilføje en sidste ting, hvis du tillader det. Jeg har ofte hørt om prisen, for høj for den type mad, der er i Prolon-sættet. Jeg vil gerne minde om, at dosering af komponenter er resultatet af mange års videnskabelig forskning, så de er der ikke tilfældigt. Efter min mening er disse penge givet godt ud!

Hvad vil jeg sige til de mest skeptiske?

Prøv det, og vi taler om det igen!

Artikel rédigé par les soins de :

Francesca Florenzo

Følg os på Facebook og bliv informeret om mad, ernæring og sundhed, seneste nyheder og kundeudtalelser.


Efterlad en kommentar